6 روش مهاجرت به ترکیه

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

سر فصل های این مطلب :

هدف از این مقاله آشنایی هر چه بیشتر شما با شرایط مهاجرت به ترکیه می باشد پس در ادامه همراهمان باشید. مهاجرت به یک کشور خارجی قطعا جهت پیشرفت به ذهن خطور خواهد کرد. اما انجام مهاجرت به راحتی تصور آن نیست. برای هر کشوری شرایط متفاوتی برای مهاجرین وجود دارد که در این مقاله از سایت یوس مگ شرایط مهاجرت به ترکیه به عنوان بیشترین انتخاب میان ایرانیان اشاره خواهیم کرد.

مهاجرت به ترکیه

چگونگی مهاجرت به ترکیه

درخواست مهاجرت به ترکیه از اقصی نقاط جهان به خصوص ایرانیان زیاد است. همه این افراد باید شرایط مهاجرت به ترکیه را به خوبی بدانند. اما برای مهاجرت به این کشور چه مراحلی باید طی شود؟ از چه طریقی می توانیم اقامت ترکیه را اخذ کنیم؟ برای انجام این کار به چه مدارکی نیاز داریم؟ آیا می توانیم در ترکیه ملکی را اجاره و یا بخریم و اقامت بگیریم؟ در این متن علاوه بر پاسخ دادن به سوالات بالا به شرایط مهاجرت تحصیلی به ترکیه می پردازیم. پس اگر رویای زندگی در این کشور را در سر دارید تا آخر متن همراه ما باشید.

چرا به ترکیه مهاجرت کنیم؟

در چند سال اخیر ترکیه در رده کشور های محبوب دنیا قرار گرفته است به همین علت به عنوان یکی از توریستی ترین کشور ها شناخته می شود. در شرایط مهاجرت به ترکیه موقعیت مکانی مهمی دارد زیرا پل ارتباط بین قاره آسیا و اروپا است. مراکز آموزشی با سطح بالا و اقتصاد پابرجا و نرخ بیکاری متوسط و جذب گردشگران بسیار، ترکیه را به گزینه ای مطلوب برای مهاجرت تبدیل کرده است.

برای مهاجرت به کشور ترکیه مهم ترین چیزی که بسیار حائز اهمیت است یادگیری زبان ترکی استانبولی است که پیشنهاد می کنیم به صورت آکادمیک در دانشگاه طی دوره حاضرلیک زبان ترکی را بخوانید و در نهایت مدرک تومر دریافت کنید. این روش که در دانشگاه زبان ترکی را دوره ببینید از لحاظ اقتصادی و زمانی نیز به صرفه تر است تا در کلاس زبان یاد بگیرید.

فرهنگ ترکیه و ایران به یکدیگر نزدیک است به همین علت زندگی در این کشور برای ایرانیان دشوار نیست. با اقامت در کشور ترکیه، مرحله جدیدی از زندگی تان آغاز می شود. شرایط مهاجرت به ترکیه عجیب و غریب نیست و اگر مراحل آن بدون اهمال رعایت شوند به آسانی می توانید اقامت این کشور را جذب کنید.

قبل از هر چیزی باید روش های مهاجرت و اخذ اقامت ترکیه را مورد بررسی قرار دهید. مهم ترین مسئله تهیه مدارک و ارائه درخواست ویزا است، معمولا برای انجام این مرحله به مشاوران خبره مراجعه می شود. ما در یوس مگ، مشاوره رایگان مهاجرت تحصیلی به ترکیه را در اختیار متقاضیان قرار می دهیم تا درست ترین راه را انتخاب کنید. مراحل مهاجرت به این کشور باید به ترتیب پیش بروند، پس برای انجام آن ها به دقت فراوانی نیاز است که تنها با داشتن یک راهنمای متخصص راه برای شما هموار می شود. برای اطلاع از شرایط زندگی در ترکیه مقاله جامع آن را مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: دانشگاه اسکودار ترکیه

مراحل مهاجرت به ترکیه

  • سفر و مهاجرت به ترکیه برای ایرانیان شرایط راحت تری به نسبت کشور های دیگر اروپا دارد و راه کاملا روشن و مشخص است.
  • انتخاب یکی از روش های دریافت اقامت ترکیه
  • برای سفر ایرانیان به ترکیه، 3 ماه اقامت توریستی در هر شش ماه داده می شود و می توانید در ترکیه بمانید اما باید به زمان ورود و خروج خود دقت کنید که بیشتر از مدت مقرر نشود.

روش های اخذ اقامت ترکیه

اقامت از طریق تحصیل در ترکیه

اقامت از طریق خرید خانه در ترکیه

اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه

اقامت از طریق کار در ترکیه برای ایرانیان

مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت ترکه

تهیه مدارک لازم برای اخذ اقامت ترکیه دقت و توجه زیادی می طلبد، در ادامه با این مدارک آشنا می شویم.

  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • پاسپورت با اعتبار حداقل 60 روز
  • داشتن بیمه درمانی

 

شرایط مهاجرت به ترکیه
شرایط مهاجرت به استانبول

مهاجرت به کشور ترکیه

کشور ترکیه از زیباترین و مساعدترین کشورهای جهان است که در واقع پل ارتباطی میان اروپا و آسیا نیز می‌باشد. به همین جهت در چند سال اخیر شاهد رشد روز افزون مهاجران به این کشور، علی الخصوص از میان ایرانیان بوده ایم. علاوه بر این، ترکیه دارای اقتصادی پویا و رو به رشد، سیستم گردشگری فعال، مراکز آموزش با سطح جهانی، نرخ بیکاری در سطح بسیار پایین، موقعیت جغرافیایی مطلوب و بسیاری ویژگی های دیگر میباشد.

با تمام این ویژگی ها، ترکیه برای ایرانیان دارای یک مزیت دیگر نیز می‌باشد و آن تشابه فرهنگی و اجتماعی است.

حال که دانستید چرا ترکیه مقصد خوبی برای مهاجرت است، ممکن است سوال کنید برای مهاجرت به ترکیه باید از کجا شروع کنیم؟

 آشنایی با شرایط مهاجرت به ترکیه

برای این که بدانید بهترین شرایط مهاجرت به ترکیه متناسب با شرایط شما کدام است باید در ابتدا روش مهاجرتی و درخواست اقامت خود را معین کنید. پس از آن مدارک لازم را تهیه و برای اخذ اقامت ارسال نمایید. در مرحله ی بعد واجد صلاحیت بودن شما توسط دولت ترکیه بررسی و در صورت تایید، شما اجازه ی مهاجرت قانونی به این کشور را خواهید داشت.

روش های مهاجرت به ترکیه

همان گونه که پیشتر اشاره شد از جمله شرایط مهاجرت به ترکیه، انتخاب روش مهاجرت است. در ادامه به پنج روش مهاجرت به ترکیه اشاره خواهیم کرد:

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

یکی از شرایط مهاجرت به ترکیه، این است که قصد داشته باشید یک شرکت مفید برای این کشور تاسیس کنید. اگر کارآفرینی دارای ایده ای خوب برای راه اندازی یک کسب و کار باشد میتواند از این روش مهاجرتی به کشور ترکیه استفاده نماید. برای این منظور لازم است در ابتدا با ضوابط و شرایط تاسیس شرکت در این کشور آشنا باشید.

سپس نسبت به ارائه ی مدارک لازم اقدام کنید و در نهایت شرکت مورد نظر را راه اندازی نمایید. از انواع ثبت شرکت در ترکیه میتوان به شرکت با مسئولیت محدود (LLC)، شرکت تابعه، نمایندگی و شرکت منطقه آزاد اشاره کرد. برای تاسیس شرکت داشتن یک نام مناسب، بیزینس پلن با محتوای سودمند، داشتن حساب بانکی در ترکیه، گرفتن شماره مالیاتی و VAT الزامی است.

مهاجرت به ترکیه با اجاره ملک

یکی از شرایط مهاجرت به ترکیه در گذشته، اجاره ملک در این کشور بود. در حال حاضر قوانین این کشور تغییر پیدا کرده است و با دریافت ویزای توریستی و اجاره ملک نمی توان به اقامت یک ساله و یا تمدید سالیانه اقامت دست پیدا کرد. پس اجاره ملک در ترکیه تنها برای اقامت کوتاه مدت توریستی امکان پذیر است.

مهاجرت به ترکیه با سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در این کشور یکی از شرایط مهاجرت به ترکیه است. ترکیه به نیروی سرمایه گذار نیاز دارد، به همین علت با خرید ملک  و یا ثبت شرکت می توانید اقامت این کشور را به دست بیاورید. برای این کار متقاضی باید 500 هزار دلار برای شروع کار نیاز دارید.

مهاجرت به ترکیه از طریق تولد و ازدواج

یکی دیگر از شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج یا تولد است. ازدواج یکی دیگر از شرایط مهاجرت به ترکیه است. از طریق ازدواج با افرادی که تابعیت ترکیه و یا اقامت دائم این کشور را دارند، می توانید به این کشور مهاجرت کنید. در ابتدا اقامت 3 تا 5 ساله به شما داده می شود و سپس در صورت تداوم ازدواج می توانید اقامت دائم را کسب کنید.

در این کشور برای اعطای تابعیت به متقاضیان خارجی قانون تابعیت مضاعف برقرار است. بر اساس این قانون، اگر فرزندی پدر یا مادر غیر بومی ترکیه ای داشته باشد ولی در این کشور متولد گردد، می تواند تابع ترکیه گردد‌. در خصوص ازدواج نیز اگر فرد خارجی با یک شهروند ترکیه ازدواج کند میتواند اقامت این کشور را کسب نماید.

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

از جمله دیگر شرایط مهاجرت به ترکیه، ادامه ی تحصیل در این کشور است. این روش مهاجرتی آسان و بسیار محبوب و ارزان است. مخصوصا برای افرادی که در رشته هایی مانند پزشکی و مهندسی قصد ادامه ی تحصیل در یک کشور معتبر را دارند. در حال حاضر چیزی حدود ۱۲۰۰۰۰ دانشجوی بین المللی در این کشور مشغول تحصیل می‌باشند.

از مزایای تحصیل در ترکیه، انجام کار یا داشتن شغل همزمان است. برای تحصیل در ترکیه باید به یک زبان ترکی یا انگلیسی مسلط باشید و برای حضور در دانشگاه های دولتی این کشور می بایست در آزمون های ورودی نمره ی قبولی کسب نمایید. در این زمینه می توانید با مشاوران ما در تماس باشید تا تنها از طریق یوس مگ و راهنمایی هایی که دریافت میکنید، پذیرش دانشگاه را بدون آزمون برای شما بگیریم.

لازم به ذکر است که فارغ التحصیلان در کشور ترکیه می‌توانند ویزای تحصیلی خود را به سایر ویزاهای دیگر از جمله ویزای کاری تغییر دهند. اما برای این منظور زمان کمی را در اختیار خواهند داشت. اما در نهایت می توان ضمن داشتن شرایط اقامت این کشور را دریافت نمود.

متقاضیان می توانند برای تحصیل در مقاطع ابتدایی تا دکترا به ترکیه مهاجرت کنند. این روش بسیار ایده آل و کارآمد است اما برای استفاده از آن باید با زبان های ترکی و انگلیسی آشنا باشید. معمولا دانشگاه های دولتی ترکیه این کشور به زبان ترکی و دانشگاه های خصوصی ترکیه به زبان انگلیسی تدریس می کنند.

اگر متقاضیان نامه پذیرش را دریافت کنند، برای تحصیل در دانشگاه های ترک زبان باید مدرک Yos و برای تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان باید مدرک Sat را ارائه بدهند. تحصیل در دوره کارشناسی به مدت 4 سال و کارشناسی ارشد 2 سال در این کشور به طول می انجامد. برای تحصیل در مقطع دکترا باید متقاضی مدرک زبان آیلتس را کسب کرده باشد.

مهاجرت به ترکیه با خرید ملک

هنوز شرایط مهاجرت به ترکیه تمام نشده و نوع دیگری از روش مهاجرتی به این کشور تحت عنوان خرید ملک باقی مانده است. برای خرید ملک در ترکیه فرایند پیچیده ای نخواهید داشت. با خرید ملک شما میتوانید اقامت سالانه و قابل تمدید دریافت کنید.

در صورت داشتن توانایی مالی می توانید با خرید ملک از ترکیه اقامت این کشور را به دست بیاورید. طبق قوانین این کشور متقاضیان می توانند با خرید ملکی با ارزش حداقل 75هزار دلار آمریکا اقامت ترکیه را اخذ کنند. در سال های بعد این ویزا تمدید می شوند تا در نهایت پس از گذشت 5 سال می توانید در صورت نداشتن سابقه کیفری و حقوقی و … از طریق یک وکیل ترک می توانید این اقامت را تبدیل به اقامت دائم کنید.

توجه کنید که هر کسی که در ترکیه خانه میخرد یا اجاره می کند باید ثبت نفوس داشته باشد و گرنه از یکسری خدمات شهری محروم می شود. به طور مثال برق یکی از خدماتی است که اگر در نفوس ثبت نشده باشید به شما خدمات برق ارائه نمی شود.

ثبت نفوس ترکیه چیست؟

نفوس یکی از اداراتی است که افراد در آن ثبت نام می کنند و احراز هویت می شوند و نشانی خود را ثبت می کنند، این موضوع امکان ردیابی افراد را برای ترکیه فراهم می کند تا اگر کسی مشکل حقوقی داشت به راحتی بتوانند او را پیگیری کنند و یا در صورت وقوع زلزله و دیگر وقایع طبیعی آمار افراد در آن منطقه را داشته باشند. برای ثبت نفوس فرد باید کیملیک داشته باشه و کسی دیگری در آنجا نفوس ثبت نکرده باشه و یکی از قبوض آن ملک به نام فرد باشد. اگر نفوس فردی دیگر در آنجا ثبت باشد برای ثبت مجدد نیاز هست که آن فرد نیز در آنجا برای ثبت حضور داشته باشد. در صورتیکه آن فرد را نشناسید با قبضی که ارائه می دهید نفوس به نام شما ثبت می شود تا آن فرد قبلی اگر آنجا نفوس دارد بیاید و معترض شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نفوس برای کسانی که سند ملکی در ترکیه دارند

اصل و کپی تاپو (سند)
اصل و کپی پاسپورت
اصل و کپی کیملیک
اصل و کپی نوماراتاژ
کپی یکی از قبض های آب یا برق یا گاز که به نامتان است

نکته مهم:
هرکس کیملیک گرفت باید نفوس ثبت کنه
هرزمان تغییر آدرس داد هم باید دوباره انجام دهد.

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

مورد بعدی مهاجرت به ترکیه از طریق یافتن کار است. اولین نکته که باید مد نظر داشته باشید نرخ بیکاری این کشور است. نرخ بیکاری ترکیه طبق آخرین آمار پانزده درصد می‌باشد. همین رقم نشان میدهد که در این کشور این نرخ برای شهروندان نیز بالا است و به همین جهت تنها روش کاریابی شما، دریافت پیشنهاد کاری خواهد بود. متخصصان و فارغ التحصیلان پزشکی در امر یافتن کار در ترکیه شانس بیشتری خواهند داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید راجع به کار پزشکان در ترکیه را مطالعه نمایید.

قوانین و شرایط مهاجرت به ترکیه در سال 2023

شاید مهاجرت به کشور ترکیه برای شما ایده آل به نظر برسد اما برای تحقق آن علاوه بر اطلاعات کافی از شرایط و قوانین حاکم، می بایست مدارک معتبر و کامل نیز ارائه نمایید. بسیاری پس از زندگی موقت در این کشور، مقصد دیگری را جایگزین می نمایند و از این کشور به عنوان پلی به کشورهای برتر جهان استفاده می نمایند. اما بسیاری دیگر به دلیل نزدیک بودن فرهنگ ایرانی به فرهنگ ترکیه در این کشور می مانند. نکته ای که بسار مهم است این است که پیشنهاد می کنیم در تمام مراحل مهاجرت تان یک متخصص با تجربه و با اطلاعات در کنار خود داشته باشد.

ارزانترین راه مهاجرت به ترکیه

ترکیه به عنوان یکی از بهترین مقاصد گردشگری، تحصیلی و حتی سرمایه گذاری، همواره توانسته در سالهای اخیر با اعطای حق شهروندی به مهاجران خارجی از طرق مختلف با رشد قابل ملاحظه ای در بیشتر جوانب رو به رو گردد. ارزانترین راه مهاجرت به ترکیه تحصیلی است بله درست است. همچنین با افزایش کیفیت آموزشی و افزایش دانشگاههای خود، مهاجران تحصیلی و دانشجویان زیادی را از کشورهای مختلف به سمت خود جذب نموده است.

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که میخواهید در این کشور ادامه تحصیل بدهید، کار یا سرمایه گذاری کنید، تجربه ی سفر یا سکونت موقت داشته باشید تا با کمک این فعالیتها بتوانید اقامت دائم به دست بیاورید یا از موقعیت ترکیه برای پرش به سکوهای بلندتر استفاده نمایید، میبایست اطلاعات دقیقی درباره این کشور و معایب و مزایای مهاجرت به ترکیه داشته باشید. برای کسب این اطلاعات ادامه ی مقاله را از دست ندهید.

مزایای مهاجرت به ترکیه

هر فردی برای مهاجرت اهداف خاص خود را دارد، پس مزایای مهاجرت به ترکیه را از دیدگاه خود مینگرد.

 

به عنوان نمونه می توان از دیدگاه یه مهاجر تحصیلی اینگونه مزایای به دست آمده را بیان کرد:

مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه

  • عدم نیاز به دریافت ویزای تحصیلی ( اخذ پذیرش تحصیلی کفایت می‌کند.)
  • مناسب بودن هزینه‌های زندگی دانشجویی در مقایسه با سایر کشورها
  • امکان انجام کار همزمان با تحصیل برای پوشش قسمتی از هزینه‌ها
  • هماهنگی فرهنگی و اقلیمی برای ایرانیان که در همسایگی این کشور هستند.

اما از دیدگاه سایر متقاضیان مزایای زندگی در این کشور میتواند شامل موارد زیر باشد:

  • امکان افتتاح حساب بین المللی: در ترکیه بانکداری بین المللی حاکم است و بانکهای ترکیه به شرکتهای بزرگی مانند مسترکارت و ویزاکارت متصل می‌باشند. پس میتوان با زندگی در این کشور میتوان برای افتتاح حساب بین المللی اقدام نموده و از مسترکارت به اسم خودتان و اعتبار سه ساله بهره مند گردید. مزایای این حساب، امکان خرید اینترنتی از وب سایت‌های خارجی، رزرو بلیط پرواز و هتل خارجی، خرید حضوری ارزی از فروشگاه‌ها و دریافت ارز از دستگاه های ATM، می‌باشد.

برای مهاجرت به ترکیه چقدر پول لازم است؟

یکی از سوالات پرتکرار افراد که قصد مهاجرت به ترکیه دارن این است که چقدر پول برای مهاجرت به ترکیه لازم است. اول اینکه باید بدانید که می خواهید از چه طریقی مهاجرت کنید؟ ارزانترین راه تحصیل در ترکیه است، که برای شروع نیاز است حدود 3000 دلار داشته باشید. پس اگر قصد مهاجرت تحصیلی ترکیه را دارید پیشنهاد می کنیم با ما تماس بگیرید و بیشتر با شرایط مهاجرت به ترکیه آشنا شوید.

تجربیات مهاجرت به ترکیه

سبک زندگی و موقعیت جغرافیایی و آب و هوا ترکیه به دلیل موقعیت مناسب جغرافیایی که دارد از نظر آب و هوایی بسیار مطبوع و معتدل است. به دلیل وجود طبیعت متنوع، از نظر آب و هوایی نیز دارای چند نوع می‌باشد.

در واقع میتوان ترکیه را کشوری چهار فصل نامید.  البته در برخی شهرهای این کشور، مانند ایران، میتواند زمستان باشد اما هوای تابستانی را تجربه کنید. این تعادل آب و هوایی برای این کشور مزیت محسوب خواهد شد.

بررسی هزینه‌ها در مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه

قطعا زیاد شنیده‌اید که هزینه‌ها در ترکیه از میزان پایینی برخوردار است. قیمتها ممکن است در مرکز شهر و حومه تفاوت زیادی داشته باشد اما در هر دو به طرز قابل توجهی مقرون به صرفه میباشد. شاید با توجه به تفاوت ارزش پولی، هزینه ها در مقایسه با ایران بیشتر به نظر برسند اما در مقایسه با بسیاری از کشورهای مهاجرپذیر بسیار ارزانتر است.

اگر می خواهیداز هزینه های زندگی در ترکیه مطلع شوید مقاله جامع آن را حتما مطالعه کنید. تجربه من از زندگی در ترکیه نیز می تواند برایتان مفید باشد که با کلیک روی آن می توانید بخوانید.

البته بیان این نکته حائز اهمیت است که شهر به شهر در ترکیه، هزینه ها متفاوت خواهند بود. پس هزینه‌های زندگی هم مزیتی برای مهاجرت طبقه بندی شد.

شبکه حمل و نقل در مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه

در ترکیه انواع وسایل حمل و نقل از جمله منو ریل، ترولی، مترو، اتوبوس، کشتی، تاکسی و فرودگاه‌های بین المللی و پروازهای هوایی موجود می‌باشد که هر رفت و آمدی را آسان می‌کند. قطعا چنین سیستم حمل و نقل پر تنوع و پیشرفته‌ای مزیت محسوب میگردد.

برقراری ارتباط با شهروندان ترکیه

جالب است بدانید در شمارش مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه مزایای بیشتری وجود دارد و معایب آن به نسبت کمتر می باشد. اکثر شهروندان ترکیه ترجیح میدهم. با زبان ترکی استانبولی برای صحبت استفاده کنند.

به همین جهت شاید دانش زبانهای بین المللی دیگر برای شما مفید واقع نشود. یا باید به زبان ترکی مسلط باشید یا در برقراری ارتباط قطعا مشکلاتی خواهید داشت. در ضمن در بسیاری از فعالیتهای از جمله تحصیل، کار و غیره دانستن این زبان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. شاید در دیدگاه فردی که به زبان ترکی مسلط نیست این مورد جزو معایب مهاجرت به ترکیه تلقی گردد.

در بررسی مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه یکی از موارد غریب بودن در ترکیه است که مانند مهاجرت به هر کشوری وجود دارد.

هنگامی که به عنوان یک فرد جدید وارد یک کشور دیگر می شود قطعا اولین عیب آن کشور را محدود کردن حلقه‌ی ارتباط شما با افرادی که دوست دارید و همزبان شما هستند، میدانید. تا زمانی که بتوانید دوست و آشنای جدیدی برای خودتان بیایید این حس غربت و دلتنگی سبب آزار شما خواهد شد. اما به تدریج با یادگیری زبان ترکی استانبولی می توانید به دوستان و آشنایان جدید خود بیفزاید، چون شهروندان ترک مانند ایرانی ها افراد خونگرمی هستند. البته با توجه به مهاجرت ایرانی‌های زیادی به ترکیه، قطعا شهروندان ایرانی زیادی را در این کشور خواهید دید.

معایب زندگی در ترکیه

در این مقاله مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه را مورد بررسی قرار دادیم و معایبی که در ادامه بیان می کنیم ممکن است در دیدگاه برخی دیگر کاملا عادی باشند و به عنوان عیب شناخته نشوند. اما از آنجایی که وظیفه‌ی ما عنوان تمام جزییات است پس اشاره کوتاهی خواهیم کرد.

  • هزینه بالای بنزین برای داشتن وسیله نقلیه شخصی
  • نرخ بسیار بالای مالیات
  • امکان دزدی و نبود امکانات امنیتی در قسمتی از نقاط شهر
  • رفتار غیرعادی برخی افراد متعصب در برابر عده‌ای از شهروندان خارجی
  • وجود سانسور و فیلترینگ اینترنتی
  • شلوغی و ترافیک خیابان‌ها

مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به ترکیه

اغلب مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به ترکیه شغل های مرتبط با مهندسی، پزشکی، آی تی و کارشناسی برنامه نویسی، طراحی سایت و سئو و شغل هایی مانند خیاطی و آرایشگری و فنی ساختمان از جمله شغل های مورد نیاز است. با توجه به بالا بودن جمعیت در ترکیه نیاز افراد و فرصت های شغلی بسیار زیاد است اما اگر می خواهید موفق باشید باید در کار خود متخصص باشید و بدرخشید تا آینده خوب و رویایی بتوانید برای خود بسازید.

نتیجه گیری

نمیتوان برای یک کشور فقط مزایا گفت و بدون اینکه عیبی داشته باشد. مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه هم مانند دیگر کشورها می باشد. حتی این مزایا و معایب از شهر به شهر متفاوت است چه برسد در مقایسه دو کشور. اما سعی کردیم در این مقاله به برخی موارد از مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه اشاره کنید تا با اطلاعات بیشتری گام بردارید.

ممکن است مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه و زندگی در آن، باز هم وجود داشته باشند که در این مطلب به آن اشاره نشده است. خوشحال میشویم اگر اطلاعات بهتری دارید و یا قصد دارید اطلاعات بیشتری کسب کنید با ما تماس بگیرید و نظرات خود را در این زمینه زیر همین مقاله کامنت کنید.

Rate this post

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *